מוקפץ טעים להפליא עם אטריות אודון

 

אז גיליתי לאחרונה מוצר חדש שהיה חדש לי אבל טעים ברמות. אטריות אודון.

אני מאוד אוהבת להכין מוקפצים ומאז שניסיתי את האטריות אודון הן נהיו החביבות עליי.

אז איך מכינים?

רכיבים:
1. חבילה של אטריות אודון- נמכרות בסופר במדף האסייתי.
2. מגוון ירקות שאוהבים: אני שמתי כרוב לבן, זוקיני ופטריות.
3. "חזה עוף של טבעול" או טופו- גם יעבוד פה מעולה.
4. לרוטב: סויה, סילאן, צ'ילי מתוק, שמן שומשום.
אופן ההכנה:
חותכים את הירקות גס ומקפיצים על מחבת מספר דקות-לא לרכך יותר מידי ומומלץ טיפה להמליח אותם בעת ההקפצה.
לאחר מכן, מוסיפים למחבת חזה עוף של טבעול שחומם קלות במיקרו/ טופו שמומלץ להקפיץ לפני במחבת נפרדת.
את האטריות חולטים כדקה במים רותחים.
נותנים לחזה עוף הטבעוני ולירקות הקפצה נוספת של כמה דקות ומוסיפים את האטריות ואת המצרכים של הרוטב לפי הטעם.
ממשיכים להקפיץ עוד כדקה ומוסיפים מעט שמן שומשום לקראת הסוף.




תגובות