סטייק כרוב מושלם בתנור

 

אם יש משהו שאני ממש ממש ממש אהבות להכין זה סטייק כרוב בתנור.

הוא באמת מושלם ברמות והכי פשוט להכנה. 

יכול לשמש כתוספת נהדרת לארוחה. 

אז מה עושים?

מחממים תנור- אני השתמשתי בתוכנית לצלייה 190 מעלות. 

חותכים כרוב גדול לעיגולים בעובי של 2-3 ס"מ 

שמים על גבי נייר אפייה.

בקערה מערבבים:

שמן זית, שום כתוש, מלח, פלפל, תבלין לעל האש.

מורחים את הרוטב על הכרוב- משאירים מעט מהרוטב למריחה חוזרת. 

אופים את הכרוב בתנור בערך כחצי שעה. 

לאחר חצי שעה הופכים את הכרוב ומורחים עוד רוטב מהצד השני.

אופים עוד כעשר דקות וזהו זה מוכן :))

אני הגשתי את הכרוב עם מעט טחינה לימונית למטה ומעל סילאן מלמעלה יצא מעולה!

בתאבון




תגובות