אם יש משהו שאני ממש ממש ממש אהבות להכין זה סטייק כרוב בתנור.
הוא באמת מושלם ברמות והכי פשוט להכנה.
יכול לשמש כתוספת נהדרת לארוחה.
אז מה עושים?
מחממים תנור- אני השתמשתי בתוכנית לצלייה 190 מעלות.
חותכים כרוב גדול לעיגולים בעובי של 2-3 ס"מ
שמים על גבי נייר אפייה.
בקערה מערבבים:
שמן זית, שום כתוש, מלח, פלפל, תבלין לעל האש.
מורחים את הרוטב על הכרוב- משאירים מעט מהרוטב למריחה חוזרת.
אופים את הכרוב בתנור בערך כחצי שעה.
לאחר חצי שעה הופכים את הכרוב ומורחים עוד רוטב מהצד השני.
אופים עוד כעשר דקות וזהו זה מוכן :))
אני הגשתי את הכרוב עם מעט טחינה לימונית למטה ומעל סילאן מלמעלה יצא מעולה!
בתאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה