ניוקי ביתי מפירה משעמם


 

יש את המתכונים האלה שקורים בטעות, באפס מאמץ והם נפלאים וממש כייפים. ככה גם המתכון של הניוקח הזה. הכל התחיל בשאריות פירה שלא נאכל בצהריים.

אין לי בעיה לשמור אוכל למחרת אבל פירה מאתמול זה ממש מבאס בעיני ולכן החלטתי במקום לזרוק לפח לנסות להכין ניוקי. 

משיטוט באינטרנט הבנתי שיש כמה דרכים להכין ניוקי ובסוף הבנתי- יש פירה, יש קמח, אז יש ניוקי.

אין לי באמת כמויות אלא יותר שיטה... פשוט לערבב כל פעם קצת קמח לבן עם הפירה עד שמתאחד לבצק שאפשר ממש לעבוד איתו. כלומר בצק לא דביק.

את הבצק קרצתי כל פעם לעיגולים, רידדתי לנחש כן ממש כמו פלסטלינה וחתכתי לעיגולים קטנים. כדאי לשים תבנית עם קמח ולשים אותם בפנים כדי שלא ידבק עד הבישול.

לאחר מכן, בישלתי במים רותחים עד שהם צפים ולאחר מכן פשוט העברתי לרוטב עגבניות.

טעים טעים והכי חשוב קללללל ומהיר. באמת שתוך גג 10 דקות כבר ישבנו לאכול.



תגובות