לביבות קישואים וטופו אפויות

 

הכל התחיל בשני קישואים שהבנתי שאם אני לא משתמשת בהם הם פשוט יזרקו לפח וחבל :)

אז החלטתי ללכת על זה והאמת יצא ממש ממש מושלם ופשוט להכנה.

אז מה צריך בשביל המתכון?

2 קישואים מגורדים דק בפומפיה- לסחוט מעט מנוזלים לאחר הגירוד

חבילת טופו קשה- גם הוא מגורד בפומפיה 

רבע כוס קמח כוסמין או לבן- מה שבא לכם

רבע כוס פירורי לחם

תבלינים: מלח, פלפל שחור וזהו בעצם לא צריך יותר מזה :) 


איך מכינים?

אז אחרי שגירדנו את הקישואים סוחטים מעט מנוזלים ושמים בקערה יחד עם טופו מגורד

מוסיפים את הקמח, התבלינים ומערבבים היטב עד שנוצרת עיסה אחידה.

נסו לייצר כדור ולשטח אותו מעט בעזרת הידיים... אם העיסה לא מספיק דביקה נסו להוסיף עוד מעט קמח. 

מניחים את הלביבות על גבי תבנית עם נייר אפייה משומן מעט כדי שלא ידבק.

חשוב שהלביבות יהיו יחסית דקות

לאפות בערך 30 דקות בתנור שחומם מראש על 190 מעלות 

כמו כן- כדי שהלביבות יהיו מעט שחומות נסו להתיז עליהם מעט ספרי שמן זית


בתאבון



תגובות