מגולגלות תמרים

 

קמתי הבוקר עם מצב רוח לאפייה! ממרח תמרים ששוכב לי במזווה כבר כמה שבועות גרם לי להפשיל שרוולים, להוציא את המערוך ולהכין עוגיות תמרים משגעות מבצק פריך בקלי קלות!

מצרכים לבצק:

2 כוסות קמח כוסמין

2 כפות סוכר חום

כפית גדולה של אבקת אפייה

קורט מלח

חצי כוס שמן קוקוס במצב נוזלי

חצי כוס מים חמים


אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל בצק נעים ונוח לעבודה

למלית:

4 כפות גדושות ממרח תמרים 

חופן אגוזי מלח קצוצים

את הבצק מחלקים ל 2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק- מומלץ להוריד שוליים כדי שהרולדה תצא שווה 

מומלץ לרדד על גבי נייר אפייה

מורחים ממרח תמרים על כל מלבן, מוסיפים אגוזי מלך קצוצים ומגלגלים לרולדה

שמים מעל נייר אפייה וחותכים כל רולדה לפי גודל העוגיה שאנחנו רוצים

מומלץ לחתוך קטן כי העוגיות מתנפחות בתנור 

אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות 30 דקות

מומלץ להגשה לפזר מעט אבקת סוכר אבל לא חייב זה מושלם גם ככה 



תגובות