מוצר השבוע- סוי ג'וי


ממשיכה במסורת של להמליץ על מוצרים טבעונים שאני ממש ממש אוהבת. הפעם בחרתי מוצר שהוא בגדול סויה יבשה. הוא נמכר בכל מיני צורות וגדלים ומשמש תחליף חלבון.
המוצר שאני רכשתי באחת מחנויות הטבע נקרא נתחי סוי ג'וי. 
ההכנה שלהם ממש פשוטה:
מרתיחים סיר עם מים, תבלין על האש/ גריל ומעט מלח ופשוט מבשלים את הנתחים היבשים בערך 10-15 דקות עד שהם מתרככים לגמרי.

לאחר הבישול מוציאים אותם מהמים וסוחטים היטב מכל הנוזלים.

עכשיו אפשר להכין איתם מוקפצים, שניצל, שווארמה וכו'...
אני בחרתי לעשות מרינדה- שזה שם פלצני לשמן זית, מעורבב עם מעט סילאן, מלח ותבלין על האש :) 

מרחתי כל נתח במרינדה וצליתי על פלנצ'ה מספר דקות לכל צד עד שהנתחים השחימו וקיבלו את הטעמים. 

זהו- הכי פשוט וחסר מאמץ :)


תגובות