פנקייק כוסמת ירוקה


מה הייתם אומרים אם הייתי מציעה לכם גם מתכון טעים, גם ללא גלוטן, גם בריא, גם מוסרי וכמובן טעים ברמות. מאמינים שיש אחד כזה??

אז תחזיקו חזק ובואו למסע של כוסמת ירוקה, לא קלויה. עשירה בכל טוב ויטמינים, מינרלים, חלבון ועוד...

מהכוסמת הירוקה יוצא פנקייק אוורירי בכלום עבודה שיכול להחליף בכיף לחם.
איך מכינים??
משרים כוס כוסמת ירוקה 4 שעות במים. מסננים היטב.
מכניסים לבלנדר עם מים בגובה 2 ס"מ מעל הכוסמת. מוסיפים חצי כפית מלח וטוחנים היטב.
מתקבלת בלילה נוזלית

מחממים מחבת נון סטיק ויוצקים כף ממצקת אחת של הבלילה. כשהפנקייק מתחיל להעלות בועות ולהתנתק מעט מהמחבת הופכים לעוד דקה בערך וזהו זה מוכן.

בתמונה: מרחתי טחינה, מעל שווארמה טבעונית, קצת עלי רוקט וקצת סילאן. שלמות והתגשמות כל החלומות ❤❤


תגובות