אז אלה הימים האחרונים שכנראה עוד נרגיש קצת קרירות. אז חשבתי לנצל את הזמן להכין מרק פשוט, טעים ומנחם של ירקות כתומים וקרם קוקוס. מתאים גם לפסח. טיפ קטן: אחד מרכיבי המרק הוא קרם קוקוס. אני קונה פחית ומוזגת לתבנית של קוביות קרח ומקפיאה מכיוון שאחרי הפתיחה של הקרם קוקוס הוא טוב רק ליומיים. כשאני מכינה את המרק הזה אני משתמשת ב 2 קוביות קרם קוקוס שאני שמה ישר במרק לאחר הטחינה שלו ומבשלת עוד 5 דקות. ככה תמיד יש לי בשלוף קרם קוקוס.
רכיבים:
דלעת חתוכה לקוביות גסות
3 גזרים קלופים וחתוכים גס
בטטה אחת קלופה וחתוכה גס
2 גבעולי סלרי קצוצים
1 בצל חתוך גס
מים
תבלינים: כפית מלח, מעט פלפל שחור, רבע כפית תבלין קארי ורבע כפית כורכום.
אופן הכנה:
שמים בסיר את כל הירקות החתוכים ומים עד לגובה הירקות. מביאים לרתיחה. מתבלים לפי הטעם ומבשלים 45 דקות עד שכל הירקות מתרככים. לאחר 45 דקות פשוט מורידים מהאש וטוחנים את המרק למרקם חלק בעזרת בלנדר מוט.
לאחר מכן, שמים קרם קוקוס, מערבבים היטב ומבשלים עוד 5 דקות.
להגשה אפשר לקצוץ מעט בצל ירוק ולפזר מלמעלה.
Why the Casino Rewards loyalty program is so big - BSN
השבמחקBSN's Rewards loyalty program is designed to attract new 오산휴게텔 members to their gambling sites 바카라양방사무실 and 토토 사이트 도메인 helps 하하 포커 머니 상 them experience playing online. You can earn points 토토 라이브 스코어