טוב אז הקורונה וכל המצב ממש מבאס. אבל אני חייבת לציין שזו תקופה מעולה להכין כל מיני מתכונים קלים וטעימים. הפעם רציתי לשדרג את השווארמת טופו הרגילה שאני מכינה והוספתי לה כרובית ומלא תבלינים שמשדרגים ממש את הטעם.
זה הכי מתכון שלפי היד והעין. ככה אני הכנתי:
מרכיבים:
בצל אחד גדול חתוך דק לרצועות
חופן כרובית קפואה שהפשרתי מראש
תבלינים: ראס אל חנות, כמון, כורכום, תבין על האש ומלח
שמן זית
אופן הכנה:
במחבת גדולה מחממים 4 כפות שמן זית ולאחר שמתחמם מטגנים את הבצל לפחות 10 דקות עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים את הכרובית וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
מוסיפים את הטופו ורבע כפית מכל תבלין. מהתבלין על האש שמים כפית גדולה.
ממשיכים לטגן עוד 2 דקות וזהו המנה מוכנה. כמובן שהתיבול הוא לפי טעם אישי ואפשר לטעות ולתקן תיבול בהתאם.
תגובות
הוסף רשומת תגובה