תבשיל מעולה קל ומהיר הכנה, הילדים שלי עפו עליו והאמת גם אנחנו המבוגרים. אין צורך להשרות את העדשים הכתומות לפני מה שהופך את ההכנה שלו לחסרת מאמץ לחלוטין.
מצרכים:
בצל גדול קצוץ דק
גזר גדול מקולף וחתוך לקוביות
עגבניה גדולה חתוכה לקוביות
2 גבעולי סלרי קצוצים דק
כוס עדשים כתומות שנשטפו היטב
2.5 כוסות מים
כף רסק עגבניות
תיבול: מלח, פלפל שחור, כמון, סוכר וכורכום
אופן הכנה:
בסיר רחב מטגנים את הבצל הגזר והסלרי 3 דקות.
מוסיפים את העגבניה וממשיכים לאדות את הירקות לעוד 5 דקות תוך ערבוב מידי פעם.
יוצקים את המים והעדשים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את שאר הרכיבים: הרסק והתבלינים, מערבבים היטב ומכסים את הסיר. מבשלים את התבשיל על אש נמוכה במשך 40 דקות. יש לערבב מידי פעם. מומלץ להגיש לצד אורז.
בתאבון ❤
תגובות
הוסף רשומת תגובה