היי ושבוע טוב לכולם 😊
היום אני מצרפת מתכון ממכר, מנחם, טעים ברמות!! אפילו הבן שלי עף עליו ותאמינו לי מדובר בקהל קשוח.
גילוי נאות, ממש לא זכור לי שטעמתי בולונז בשרי אבל הגרסה הטבעונית כל כך טובה- אתם חייבים לנסות.
מצרכים:
חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן
קופסה גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות
קופסה קטנה רסק עגבניות
שום ובצל קצוצים דק
חבילה של טחון טבעוני- אני השתמשתי בטחון של טבעול
תבלינים: מלח, פלפל שחור, סוכר, כמון ופפריקה
אופן הכנה:
בסיר רחב מטגנים מספר דקות בצל ושום
מוסיפים את הטחון מהצומח ומטגנים עוד 5 דקות
מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות
מוסיפים 3-4 כוסות מים רותחים ורסק עגבניות ומערבבים ומביאים לרתיחה
מתבלים לפי הטעם
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות
מידי פעם כדאי לפתוח ולערבב
כשהבולונז מוכן מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב
בתאבון!
תגובות
הוסף רשומת תגובה