קרוטונים ביתיים


נתקעתם עם לחם יבש? מעולה! במקום לזרוק אותו אפשר להכין קרוטונים מהממים שמשדרגים כל סלט.
אני משתמשת בסיר טיגון ללא שמן אבל בהחלט אפשר להכין בתנור.
 חשוב להגיד שהמתכון זה הכי לפי הטעם אפשר להכין מתובל יותר או מתובל פחות.

מצרכים:
2 פרוסות לחם חתוכות לקוביות קטנות
3 כפיות שמן זית
תבלינים:
רבע כפית מלח
רבע כפית פפריקה אדומה
רבע כפית כמון
חצי כפית אורגנו מיובש
רבע כפית צ'ילי גרוס
אופן הכנה:
מערבבים הכל יחד עד שכל קוביות הלחם מצופות בתערובת של שמן ותבלינים
לשים בתבנית מעל נייר אפייה בחום של 200 מעלות בערך שבע דקות עד שהלחם נהיה קראנצ'י ולא שרוף

תגובות