מוצר השבוע- המבורגר טבעוני


אז אחרי הקציצות של שגב הייתי פשוט חייבת לנסות את ההמבורגר הטבעוני שלו. שנים לא אכלתי המבורגר כי כל תחליף היה לי ממש לא טעים.
אז שוב שגב הצליח להפתיע אותי עם המבורגר מעולה, טעים, מרקם טוב ובאמת שנהנתי ממנו.
את ההמבורגר שלו הכנתי במחבת רגילה עם מעט שמן, יש הוראות מדוייקות איך להכין אותו ועקבתי אחריהן :)
לצידו הכנתי בטטות שצליתי בתנור עם שמן זית ומלח פלפל.

מתכון לבטטות:
חוצים בטטות קטנות לחצי- אין צורך להסיר את הקליפה
מורחים על כל בטטה מעט שמן זית ומתבלים עם: מלח, פלפל שחור ומזלפים מעל גם סילאן.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, בתנור שחומם ל 190 מעלות בערך 40 דקות עד שהבטטות מתרככות

הייתה לי ארוחה מהירה וכייפית.

תנסו, בתאבון😍


תגובות