נתקעתם עם כרוב שמתחיל להתעייף במקרר?
או שאולי בכלל בא לכם תוספת ירק טעימה לארוחה?
קבלו מתכון הכי קל בעולם לכרוב צלוי בתנור בשתי דקות עבודה!
מצרכים:
כרוב לבן חתוך לעיגולים בלי השורש
שמן זית
תבלין על האש/גריל
מלח, פלפל
אופן הכנה:
פורסים את הכרוב לעיגולים גדולים ועבים ומניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה
מברישים מעל שמן זית בנדיבות
מפזרים מעל מלח, פלפל ותבלין על האש
אופים בתנור שחומם מראש 220 מעלות למשך 20 דקות עד שהכרוב מתרכך
או שאולי בכלל בא לכם תוספת ירק טעימה לארוחה?
קבלו מתכון הכי קל בעולם לכרוב צלוי בתנור בשתי דקות עבודה!
מצרכים:
כרוב לבן חתוך לעיגולים בלי השורש
שמן זית
תבלין על האש/גריל
מלח, פלפל
אופן הכנה:
פורסים את הכרוב לעיגולים גדולים ועבים ומניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה
מברישים מעל שמן זית בנדיבות
מפזרים מעל מלח, פלפל ותבלין על האש
אופים בתנור שחומם מראש 220 מעלות למשך 20 דקות עד שהכרוב מתרכך
תגובות
הוסף רשומת תגובה