בורקס פיצה טבעוני- Home Made
מתכון קל, פשוט וטעים- כפי שכבר ציינתי אני בעד מינימום עבודה ושיצא פגז.מפשירים לילה לפני בצק עלים של מעדנות במקרר
לרוטב פיצה: מטגנים יחד עגבניה קצוצה, עם שום ושמן זית. מוסיפים כפית רסק עגבניות וחצי כוס מים. מתבלים ב: מלח, פלפל ובזיליקום טרי/מיובש.
גבינה: אני השתמשתי במשו משו מגורדת- מעולה!
אופן הכנה: פותחים את גליל הבצק המופשר ומורחים מעליו את הרוטב פיצה. שמים מעל את הגבינה הטבעונית ומפזרים טבעות זיתים.
מגלגלים את הגליל לרולדה ועוטפים בניילון נצמד.
שמים במקפיא לחצי שעה.
לאחר חצי שעה- חותכים את הרולדה לאורך ככה שיוצאים לנו מעין שבלולים.
שמים על גבי נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך 25-20 דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה