מג'דרה בורגול


כמה נמאס לכם מהתוספת הרגילה של פסטה או אורז? קבלו מתכון מעולה והכי קל בעולם למג'דרה בורגול. הכל התחיל בעדשים שחורות מבושלות שנשארו לי והייתי חייבת לעשות איתן משהו.

רכיבים:
4\3 כוס עדשים שחורות מבושלות- שימו לב לא לבשל יותר מידי כדי שיהיה עדיין מרקם נגיס.
הבישול לשהן לוקח בערך 15 דקות.
כוס בורגול מושרה מראש עם מים רותחים
סלרי קצוץ
בצל כקצוץ
גזר קצוץ
תבלינים: מלח, פלפל, חוואיג'/כורכום ופפריקה מתוקה

אופן הכנה:

השרתי בורגול במים רותחים בערך 20 דקות עד שמתרכך ואז סיננתי מהמים. במחבת עם שמן זית חם טיגנתי בצל, גזר מגורד וסלרי קצוץ. הוספתי את הבורגול והעדשים והמשכתי לטגן עוד כמה דקות. לתבל במלח, פלפל, חוואיג' ופפריקה מתוקה.



תגובות