תוספת מעולה וקלה להכנה
אפשר להכין עם כל מיני ירקות
במקרה הזה בחרתי עם פטריות, ברוקולי, נבטים ושעועית ירוקה.
אני משתמשת לרוב בקפואים של סנפרוסט
אז קצצתי גס חופן פטריות, הפשרתי חופן שעועית ירוקה וברוקולי. טיגנתי הכל יחד עם שום והוספתי בערך כוס מהמי בישול של האטריות.
תיבול: סויה, מלח, פלפל ומעט סילאן טבעי.
מקפיצים הכל יחד כמה דקות ומוסיפים חופן נבטים.
בסוף הוספתי גם כמה טיפות של שמן שומשום.
אפשר לערבב עם כל סוגי אטריות- בחרתי עם אטריות רחבות שמצאתי בסופר
תגובות
הוסף רשומת תגובה