שניצל טופו


שניצל טופו טעים בטירוף. 

מצרכים:
1 חבילת טופו רגיל ( לא משי/טופו במרקם רך)
2 כפות קמח
2 כפות קטשופ
2 כפות מיונז טבעוני
1 כפית חרדל

אופן הכנה:
 לחתוך את הטופו למלבנים בעובי של סנטימטר בערך. להספיג מנוזלים. 
בקערה אחת לערבב שתי כפות קמח גדושות עם מים עד שמתקבלת בלילה אחידה. 
להוסיף שתי כפות קטשופ, כפית חרדל ושתי כפות מיונז טבעוני. 

לערבב עם תבלינים שאוהבים מלח/ פלפל/ פפריקה/ אבקת מרק. 
בקערה שנייה לשים פירורי לחם.
לטבול את הטופו בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם. אפשר לטגן/ לאפות. 

תגובות