גרנולה ביתית


למה לקנות גרנולה כשאפשר להכין אחת כזאת בבית שטעימה הרבה יותר?
אני מכינה אחת לשבוע מחזיקה בצנצנת סגורה ואוכלת כמעט בכל בוקר בשילוב עם יוגורט סויה
אז איך מכינים?

לרכיבים:
3 כוסות שיבולת שועל עבה- עדיף לשיבולת שועל מלאה
2\1 כוס זרעי פשתן
2\1 כוס גרעיני חמניה
2\1 כוס גרעיני דלעת
1 כוס בננה צ'יפס
1 כוס צימוקים
3 כפות שמן קוקוס
4\1 כוס סילאן
קורס מלח

אופן הכנה:
מערבבים הכל יחד עד שכל הרכיבים מצופים שמן קוקוס וסילאן משטחים על גבי נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לבערך 20 דקות
מומלץ לערבב בערך אחרי 10 דקות בתנור

לאחסן בכלי סגור


תגובות