כרוב ממולא בבורגול ופטריות


כרוב ממולא מתכון פשוט וקל! 
מנה סופר מרשימה וממש טעימה.

מצרכים:
1 כרוב לבן גדול
4\3 כוס בורגול- משרים במים רותחים לפחות חצי שעה
1 בצל
חופן פטריות טריות
קופסה קטנה של רסק עגבניות
מים

מפרקים עלי כרוב ומרתיחים עד שהם מתרככים. 
במקביל משרים בורגול עד שמוכן. 
מטגנים בצל פטריות ומוסיפים לבורגול המוכן. 

מתבלים איך שאוהבים.. אני אישית תיבלתי במלח ופלפל. את העלי כרוב שהתרככו מקררים. ועכשיו למלאכת המילוי. שמים מעט מילוי ומגלגלים ככה שצדדים סוגרים את העלה ואז מעליהם מגלגלים.. מניחים בסיר רחב אחד ליד השני את כל העלים המוכנים. מערבבים בכוס מים רותחים עם רסק עגבניות ותבלינים ויוצקים מעל העלים. לאחר מכן מוסיפים עוד כוס מים רותחים עד כמעט שהכל מכוסה שעה על האש בתאבון !

תגובות