לקראת פסח מעלה מתכון של אנטיפסטי. מתכון קליל להכנה שלא דורש יותר מידי עבודה. מתאים מאוד לאירוח או סתם כתוספת ירקות לארוחה
רכיבים:
1 בטטה- חתוכה לעיגולים אין צורך לקלף
1 קישוא חתוך לרצועות או עיגולים אין צורך לקלף
חופן פטריות טריות
1 גזר חתוך לרצועות עבות
2 פלפלים חתוכים גס
אפשר להוסיף עוד ירקות כמו ברוקולי, כרובית, תפוח אדמה וכו'
מסדרים בתבנית גדולה על גבי נייר אפייה
תיבול מעל הירקות:
חצי כוס שמן זית
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
3 כפות סילאן טבעי
כפית אבקת שום
כפית תבלין טוסקנה- לא חובה
מברישים מעל כל הירקות את התיבול באמצעות מברשת סיליקון
מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות לשעה
לאחר שעה מורידים את נייר הכסף ואופים ללא כיסוי עוד 10 דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה