מוקפץ ירקות

קבלו מתכון משגע למוקפץ.
מה שכיף במתכון הזה שהוא מאוד ורסטילי ואפשר להכין אותו עם כל מיני סוגים של חלבון או ירקות:
מבחינת חלבון: אפשר להשתמש בטופו ששרה במרינדה של סויה, טריאקי ושום- לאחר השרייה של שעה לפחות פשוט לאפות בתנור עם 180מעלות כחצי שעה .
אפשר להשתמש בסויה יבשה- מבשלים חצי שעה במים עם מלח ופלפל- לאחר חצי שעה מצננים, סוחטים מנוזלים וחותכים לרצועות. 
או שאפשר להשתמש גם בחזה בגריל של טבעול.
מבחינת ירקות: אז אפשר באמת לשים איזה ירקות שאוהבים- בצל, כרוב, גזר, גמבה, פטריות, שעועית ירוקה, קישואים, נבטים וכו'..
להקפיץ הכל עם: סויה, צ'ילי מתוק, סילאן, מלח, פלפל ואפשר להוסיף ממש בדקות האחרונות של ההקפצה שמן שומשום.

תגובות