קבלו מתכון משגע למוקפץ.
מה שכיף במתכון הזה שהוא מאוד ורסטילי ואפשר להכין אותו עם כל מיני סוגים של חלבון או ירקות:
מבחינת חלבון: אפשר להשתמש בטופו ששרה במרינדה של סויה, טריאקי ושום- לאחר השרייה של שעה לפחות פשוט לאפות בתנור עם 180מעלות כחצי שעה .
אפשר להשתמש בסויה יבשה- מבשלים חצי שעה במים עם מלח ופלפל- לאחר חצי שעה מצננים, סוחטים מנוזלים וחותכים לרצועות.
או שאפשר להשתמש גם בחזה בגריל של טבעול.
מבחינת ירקות: אז אפשר באמת לשים איזה ירקות שאוהבים- בצל, כרוב, גזר, גמבה, פטריות, שעועית ירוקה, קישואים, נבטים וכו'..
להקפיץ הכל עם: סויה, צ'ילי מתוק, סילאן, מלח, פלפל ואפשר להוסיף ממש בדקות האחרונות של ההקפצה שמן שומשום.
מה שכיף במתכון הזה שהוא מאוד ורסטילי ואפשר להכין אותו עם כל מיני סוגים של חלבון או ירקות:
מבחינת חלבון: אפשר להשתמש בטופו ששרה במרינדה של סויה, טריאקי ושום- לאחר השרייה של שעה לפחות פשוט לאפות בתנור עם 180מעלות כחצי שעה .
אפשר להשתמש בסויה יבשה- מבשלים חצי שעה במים עם מלח ופלפל- לאחר חצי שעה מצננים, סוחטים מנוזלים וחותכים לרצועות.
או שאפשר להשתמש גם בחזה בגריל של טבעול.
מבחינת ירקות: אז אפשר באמת לשים איזה ירקות שאוהבים- בצל, כרוב, גזר, גמבה, פטריות, שעועית ירוקה, קישואים, נבטים וכו'..
להקפיץ הכל עם: סויה, צ'ילי מתוק, סילאן, מלח, פלפל ואפשר להוסיף ממש בדקות האחרונות של ההקפצה שמן שומשום.
תגובות
הוסף רשומת תגובה